DFC E1/2 winnen D toernooi, D3 op 2e plaats!

9 juni 2013 2226x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC E1/2 winnen D toernooi, D3 op 2e plaats!

Samenvatting van toernooi bij ‘s-Gravendeel.

Op zaterdag 8 juni gaan DFC E1 en E2 het seizoen afsluiten bij ‘s-Gravendeel.
Als D4 mogen ze het op een groot veld opnemen tegen ons eigen DFC E3, ‘s-Gravendeel D2 en Fc Binnenmaas D3. Laatst genoemde ploegen zijn gemengde teams.

Het is schitterend weer als ‘s-Gravendeel en Fc Binnenmaas hun 1e wedstrijd met 1-1 eindigen en DFC D3 en DFC D4 hun tweede onderlinge wedstrijd beginnen. Net als vorige week is het een strijd tussen het ‘lichte’ voetbal van de E’s tegen de ervaring op een groot veld en het fysiek sterkere D3, dat met een paar balvaardige jongens D4 probeert te verrassen. Door goed op positie te spelen weet D4 andermaal de D3 te verslaan, ditmaal met 2-0.

D3 mag gelijk daarna aantreden tegen ‘s-Gravendeel en in deze wedstrijd is elk schot op doel zo’n beetje raak: 6-0 in 20 minuten is een prachtige prestatie.

De 2e wedstrijd van D4 gaat tegen Fc Binnenmaas en is een kopie van de eerste wedstrijd. Ook deze wordt met 2-0 gewonnen, al is het positiespel in het 2e deel minder goed verzorgd.

D3 maakt daarna gehakt van Fc Binnenmaas en wint ditmaal met 4-0. D3 laat zien veel scorend vermogen in huis te hebben en niet voor niets kampioen te zijn geworden in de competitie.

In de laatste wedstrijd van D4 begint het veld voor de spelers nu wel groot te lijken. Het wordt steeds moeilijker om de afstanden te overbruggen, maar op wilskracht weten ze ook deze wedstrijd winnend af te sluiten al is het slechts met 1-0!

Met een 1e en een 2e plaats op dit goed georganiseerde toernooi hebben E1/E2 en D3 dit seizoen op een heel leuke en positieve wijze afgesloten.

Iedereen een fijne (voetbal) vakantie!

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com