DFC 1 verliest en degradeert.

1 juni 2013 3495x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest en degradeert.

Het is DFC 1 vandaag niet gelukt om zich te handhaven in de tweede klasse Door een 2-0 nederlaag tegen Tricht in de beslissende wedstrijd is degradatie een feit. In een niet al te beste wedstrijd van DFC kant was het tricht die duidelijk maakte wie er vandaag wel wou winnen. DFC bracht simpelweg te weinig om te winnen. De betere kansen waren voor de thuis ploeg. Het initiatief werd door tricht genomen. Alsof DFC niet besefte wat er op het spel stond. Op deze manier is afglijden naar de derde klasse niet anders wat er rest.

Onder de nieuwe trainer is het dus uithuilen en opnieuw beginnen.

 

 

 

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com