Danny Suijkerbuijk komend seizoen keeperstrainer bij DFC

14 juni 2013 1987x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Danny Suijkerbuijk komend seizoen keeperstrainer bij DFC

De onlangs met voetballen gestopte doelman Danny Suijkerbuijk wordt komend seizoen keeperstrainer bij DFC. De Dordtenaar, die in het verleden ook voor RCD en EBOH uitkwam, keepte het voorbije seizoen bij DHV in Zevenbergschen Hoek, maar moest daar door een enkelblessure stoppen.

“In mijn jeugd heb ik ook bij DFC gespeeld, ik weet wat voor fijne club het is. Leuk dat ik hier aan de slag kan gaan. Ik hou gewoon van het spelletje, de bal en het keepen. Op deze manier kan ik toch in de voetbalsport betrokken blijven, ondanks mijn blessure.” aldus Danny in reactie op zijn aanstelling.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com