Voorbeschouwing nacompetitie

16 mei 2013 1391x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing nacompetitie

Zaterdag as begint DFC 1 aan hun strijd in de nacompetitie om lijfsbehoud te bewerkstelligen. Doel is uiteraard om in de tweede klasse actief te blijven. Op basis van deze selectie zal dat zeker moeten , maar pech en schorsingen hebben afgelopen seizoen er voor gezorgd dat de nacompetitie ervoor moet zorgen dat DFC ook daadwerkelijk in de tweede klasse moet blijven.

In de eerste ronde van de nacompetitie zal de tegenstander uit Brabant komen , Sparta’30 uit Andel. Deze ploeg wist ook pas op de laatste ronde dat zij de nacompetitie ingingen , alleen met het uitgangspunt voor promotie. De nummer vier uit de derde klasse D kreeg op de laatste dag de vervangende tweede periode van de kampioen en mag dus aan het toetje gaan beginnen. In de reguliere competitie behaalde zij uit 22 wedstrijden 37 punten en deden dat met een doelgemiddelde van 30 voor en 23 tegen. Een stabiele middenmoter dus , een ploeg waar wel degelijk rekening mee gehouden moet worden. Want ook als is het voor Sparta’30 een extra toegift , een kans op promotie is altijd welkom.

De tweestrijd zal beginnen op Dordts grondgebied.  Zaterdag zal om 14.30 eerst een thuiswedstrijd zijn en op tweede pinksterdag zal de return in Andel plaats vinden.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com