Voorbeschouwing aankomend weekend

9 mei 2013 4216x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Na het onverdiende verlies verleden week tegen SVW heeft DFC 1 het lot niet meer in eigen hand. Directe degradatie is niet aan de orde , maar na-competitie voor behoud in de tweede klasse is zo goed als zeker. Dit kan nog voorkomen worden als alle uitslagen mee werken. De concurrenten Everstein ( tegen Ameide dat reeds gedegradeerd is ) en Rijswijkse Boys ( tegen Meerkerk ) zullen beide moeten verliezen en dan moet DFC de volle buit pakken tegen Hardinxveld. Dat laatste in niet onmogelijk. 2 weken geleden was DFC  heer en meester tegen de nummer 4 van de ranglijst. Maar de nederlaag van verleden week zal de gemoedstoestand niet positief hebben be-invloed. Toch zijn er gekkere dingen gebeurd in het voetbal en laten we hopen op het wonder van dit weekend. De thuiswedstrijd staat onder leiding van de heer Versnel en begint om 14.30 uur

DFC A1 speelt voorafgaand de sportpark Derby tegen buurman RCD. RCD is reeds kampioen maar de   ” burenruzie ”  is natuurlijk een sportieve uitdaging. DFC zal dan ook zijn beste beentje voortzetten. Na een aarzelend begin is DFC aardig opgeklommen en deelt de derde plaats nu met twee andere ploegen. Op doelsaldo zal de derde plaats ook niet meer worden afgegeven , maar bij minimaal een punt is de derde plaats ook een feit op basis van de punten. De thuiswedstrijd zal om 12.00 uur beginnen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com