Voorbeschouwing aankomend weekend

2 mei 2013 1114x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

Alle aandacht dit weekend zal gericht zijn op de prestaties van DFC 1. DFC staat voor de opgave om de winst te pakken in Gorinchem tegen SVW. Waar het een paar weken nog ongunstig was , is de slag nu geslagen en de weg naar boven weer gevonden. Door de winst verleden week is directe degradatie afgewend en kan zelfs de na-competitie nog ontlopen worden. Bij de volle winst is die missie bijna geslaagd. Tegenstander SVW heeft evenveel punten als DFC en zal zich ook niet zomaar gewonnen geven. De winnaar van de dag is dus de absolute winnaar deze ronde, en dat met de laatste wedstrijd in aantocht. Maar zelfs Wieldrecht ( tegen Meerkerk ) en Everstein ( tegen Hardinxveld ) zijn nog in zicht en dat gat is slechts 2 punten. Het belangrijkste is echter de winst tegen SVW. De eerdere ontmoeting won DFC met 3-0.De wedstrijd zal onder leiding staan van de heer Duindam en de uitwedstrijd begint om 14.30 uur. UW STEUN IS HARD NODIG.

DFC 2 speelt de competitie uit tegen VVGZ 4. In een uitwedstrijd , die begint om 12.45 uur , zal geprobeerd worden de winst weer te pakken. DFC heeft eerder dit seizoen gewonnen met 4-2 en staat hoger op de ranglijst.

DFC A1 heeft na een langzame start de stijgende lijn gevonden en staat inmiddels derde. Tegenstander Oranje Wit A4 heeft minder punten en de hoop is dan ook op de volle winst. De thuiswedstrijd begint om 12.00 uur.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com