Viertal spelers vertrekt naar SC Amstelwijck

29 mei 2013 3068x bekeken, 6 reacties »

Een viertal selectiespelers heeft gisterenavond een verzoek tot overschrijving naar SC Amstelwijck ingediend. Hun verzoek komt niet als een verrassing, want reeds in een eerder stadium gaven deze spelers aan na dit seizoen onze vereniging te gaan verlaten.

Merijn van Groesen, Sabit Kayhan, Marlon Kramer (allen uitkomend voor DFC1) en Maarten Zilverschoon (2e elftal) komen na de zomer bij onze stadsgenoot in actie. Bij Amstelwijck zullen zij beschouwd worden als een welkome aanvulling op de selectie, want de club kende dit jaar een moeizaam seizoen in de 3e klasse. Pas op de laatste speeldag verzekerde Amstelwijck zich van een langer verblijf in deze klasse door op eigen veld Papendrecht te verslaan.

Merijn van Groesen, die evenals Marlon Kramer aanstaande zaterdag de beslissende wedstrijd tegen Tricht wegens een schorsing aan zich voorbij moet laten gaan, licht zijn besluit toe: “Ik heb mijn hele voetballeven al bij DFC gespeeld. Ik ben nu op de leeftijd dat ik graag eens ergens anders wil spelen. Gewoon om te kijken hoe het daar is”.

Het toeval wil dat deze spelers die nu overstappen in augustus wel weer aan de Reeweg-Oost op het voetbalveld staan, want tijdens het traditionele Van Adrichem-toernooi is Amstelwijck een van de deelnemers.

Vanzelfsprekend wensen wij hen allemaal heel veel succes toe bij hun nieuwe club.


6 reacties

 1. ron 29 mei 2013 om 16:43 -

  Dat is wel een hele verbetering zeg om DFC te verlaten …???

 2. Louisano Trinidad 29 mei 2013 om 19:32 -

  Dit soort keuzes hoor je gewoon te respecteren Ron of wie je ook bent. Die mannen willen gewoon een keer een andere omgeving na 20jaar DFC. Respecteer dat. En niet zo sarcastisch aub. Nergens voor nodig.. Ik wens deze mannen heel veel geluk bij SC Amstelwijck.

 3. Jan Breet 29 mei 2013 om 21:37 -

  Ik ben het geheel eens met Louisano. Bedankt wat jullie voor de vereniging hebben gedaan. Succes en tot ziens.

 4. Boots 29 mei 2013 om 23:16 -

  Succes bij Amstelwijck boys, jullie zien me langs het lijntje..

 5. Joker 30 mei 2013 om 14:57 -

  Dankje wel allemaal, heb genoten van al die jaren dat ik bij dfc heb gespeelt, ookal gaan we weg maar me hart ligt nog steeds bij DFC !!!

 6. cees rombout 30 mei 2013 om 16:45 -

  succes jongens !! maar het gras is altijd groener aan de overkant. Dus waarschijnlijk voetballen ze het seizoen erna gewoon weer in het mooie rood-wit .

  gr Cees

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com