Veteranen toernooi geslaagd , vrijwilligers bedankt

25 mei 2013 5876x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Veteranen toernooi geslaagd , vrijwilligers bedankt

Het veteranen toernooi dat vandaag op ons complex plaats vond was een zeer geslaagd evenement. Dankzij het mooie weer werden de wedstrijden langs de kant goed bekeken. Vele oud spelers van vroeger zagen elkaar weer na lange tijd en de voetbal verhalen van toen werden uitgebreid doorgenomen.

Maar zo toernooi kan alleen slagen met de medewerking van vrijwilligers. Het bestuur en de kantine commissie is normaal altijd al trots op zijn vrijwilligers , maar de inzet die vandaag is getoond is een extra bedankje waard. Vele mensen waren in touw op en rond het veld , waardoor het voetbal gedeelte vlekkeloos verliep , ook dankzij de scheidsrechters.

Na afloop in da kantine was er live muziek. Onder het genot van een drankje werd de klok vergeten en ging het tot laat in de avond door met gezellig borrelen met oude vrienden. De inzet die het kantine personeel heeft getoond is ongekend.  De penningmeester van de kantine Pleun van Gelderen is daarom bijzonder dankbaar dat deze mensen hun steentje hebben bijgedragen vandaag , zonder hun was dit alles niet mogelijk geweest

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com