Overschrijfavonden: 28 mei, 4 & 11 juni

27 mei 2013 6705x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Overschrijfavonden: 28 mei, 4 & 11 juni

De vereniging hoopt natuurlijk dat iedereen volgend seizoen lid blijft van DFC, maar als je per se je lidmaatschap van DFC wilt beëindigen, dan dien je dit te doen vóór 15 juni 2013. Dit kan door een e-mail te sturen naar ledenadministratie@dfc-dordrecht.nl. Wanneer je niet voor deze datum opzegt, ben je ook het komende seizoen lid van DFC en ben je vanzelfsprekend contributie voor ‘t komende seizoen verschuldigd.

Als je bij een andere club wilt gaan voetballen moet er een overschrijving plaatsvinden. Hiervoor kun je alleen op 28 mei, 4 & 11 juni van 19.30 tot 22.00 uur bij DFC terecht.

Wat heb je nodig?

  • Voor kabouters, F, E en D-pupillen heeft men een verklaring speelgerechtigheid pupillen van DFC nodig
  • Voor leden vanaf de C-junioren is er een volledig ingevuld overschrijfformulier nodig, wat men vooraf moet halen bij de nieuwe vereniging en een gedeelte hiervan moet vervolgens door DFC worden ingevuld.

Overschrijving kan alleen maar geregeld worden indien er aan alle financiële verplichtingen (contributie + eventuele boetes) is voldaan en eventuele kleding van de vereniging (trainingspak, voetbaltas, etc.) is ingeleverd.

Indien er nog openstaande financiële verplichtingen zijn, kunnen deze ook op bovenstaande avonden ook contant worden voldaan.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com