Oud DFC-er Ben van Veen bezoekt thuis wedstrijd

19 mei 2013 4841x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Oud DFC-er Ben van Veen bezoekt thuis wedstrijd

941615_651988078149306_1979934422_n

 

Het is alweer een tijd geleden dat hij Nederlands grondgebied bezocht. Maar het rood-witte bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ben van Veen , pionier van het zaterdag voetbal binnen DFC , was vandaag na een lange periode van afwezigheid weer eens bij DFC. Ruim twintig jaar geleden verliet hij Nederland om zijn geluk te beproeven in het mooie Spanje. In de streek Andalusie begon Ben een restaurant ,  tot op heden nog steeds een goed bezocht adres is in de omgeving. Elftal begeleider Ton Lucas is een graag geziene gast als hij in die streek verblijft. Ben is zoals bekend een van de eerste voetballers die met een selecte groep DFC-ers toen de tijd startte met het voetbal op de zaterdag voor de senioren. In die tijd was DFC nog een bolwerk op de Zondag en ondenkbaar dat het later op de zaterdag als vaste speeldag zal krijgen. Toen nog als recreatief , nu dus ook prestatief. Een ontmoeting met oud ploeggenoot en erelid Ger Husen kon dus niet ontbreken. Oude verhalen van vroeger werden opgehaald. Wij spreken de wens dan ook uit dat het Ben van Veen op zowel zakelijk als prive gebied voorspoedig mag verlopen in Spanje en als hij weer eens in Nederland is , zien wij hem graag langs de lijn van zijn club DFC.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com