ME1 sluit het seizoen af met een overwinning

13 mei 2013 5036x bekeken, 1 reactie »

Alweer even geleden op 27 april speelde ME1 haar laatste competitie duel tegen GDC ME1 .Het uit duel werd met 5-1 verloren maar een gelijkspel had zeker in gezeten als we de 4 goeie kansen hadden benut.
Deze wedstrijd wilde de dordtse meiden dan ook graag winnen.De meeste strijd was op het middenveld waar DFC de evt GDC aanval snel de kop in drukte.Toch moest Fabienne veel werk verrichten om haar doeltje schoon te houden.Door het harde werken van alle dfc meiden was het geluk aan dordtse zijde want bij een 0-0 stand kwam dfc op 1-0 door een eigendoelpunt.Dit gebeurde een minuut voor tijd maar dfc gaf deze voorsprong niet meer weg dus konden de meiden met een hoop lawaai de laatste competitie winnend vieren.
Proficiat meiden ga zo door

gr Cees


1 reactie

  1. henk 15 mei 2013 om 21:49 -

    Goed gedaan meiden

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com