Mark Jongeneel: ,,We moeten het redden’’

24 mei 2013 1467x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Mark Jongeneel: ,,We moeten het redden’’

Selectiespeler Mark Jongeneel (25) sprak eerder deze week met journalist Jan Volwerk over zijn carriere bij DFC.

,,We moeten het redden,’’ vindt Jongeneel. De degradatie zou vooral lullig zijn voor Robert Mohan. Een fantastische trainer. Jammer dat hij en ook Laurens Gerlich na dit seizoen vertrekken. Mohan heeft ook geen schuld aan de slechte prestaties. Wij hebben hem vooral voor de winterstop laten vallen. We zijn een vriendenteam. Al vanaf de jeugd. Maar vooral buiten de lijnen. In het veld bestaat dit DFC te vaak uit egootjes. Gelukkig beseffen we nu dat het twee minuten voor twaalf is en dat we er nog twee wedstrijden moeten staan. We hebben kwaliteit voldoende in huis om deze klus te klaren. Van Tricht weet ik niet veel. Ik hou me sowieso nooit met tegenstanders bezig. Ik zie zaterweg wie er tegenover me staat en daar bijt ik me in vast. Dat is ook mijn kracht. Ik ben conditioneel ook sterk. Ik loop veel. Soms wel eens te veel. Dan moet ik worden afgeremd. Techniek? Nee, daar heb ik het nooit van moeten hebben. Ik ben nooit een pleintjesvoetballer geweest.’’

Je leest het hele interview van Jan Volwerk op zijn blog: http://janvolwerk.com/2013/05/23/loopwonder-mark-jongeneel-vecht-met-dfc-vrienden-tegen-degradatie/


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com