Speelronde 2 van het 7×7 toernooi

23 mei 2013 6090x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Speelronde 2 van het 7×7 toernooi
In tegenstelling tot vorige week waren de weergoden ons ditmaal wel goed gezind. Onder ideale omstandigheden konden de wedstrijden worden gespeeld. In de poules komt inmiddels enige duidelijkheid. BS Belgrado
had een goede avond en won alle 3 de wedstrijden ( doelsaldo 11 – 0) en is zeker één van de favorieten. Het programma ligt op schema en het belooft volgende week donderdag een spectaculaire finaleronde te worden.
Ook deze donderdag liet de muziek op positieve wijze van zich horen.

Verleden week waren er al enkele teams op de foto vast gelegd , en zoals beloofd vandaag de resterende teams van het 7 x 7 toernooi.
Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com