Eerste versterkingen voor DFC selectie melden zich

29 mei 2013 2874x bekeken, 2 reacties »
Eerste versterkingen voor DFC selectie melden zich

Met trots kunnen we melden dat de eerste versterkingen voor het nieuwe seizoen 2013/2014 bekend zijn. De zeer talentvolle spelers Robin Benningshof, Gino Verbeek en Fabian Hoogwerf stappen deze zomer gezamenlijk over van het Ambachtse IFC naar onze vereniging.

Robin is 20 jaar en is een spits die uit de voeten kan in zowel een 4-4-2 als een 4-3-3 systeem. Kenners omschrijven hem als een sterk aanspeelpunt met een goed linkerbeen en scorend vermogen. Zijn talent werd al eerder erkend, want tijdens een vorige editie van de Dordt Centraal Jeugdbokaal werd hij al eens gelauwerd als ‘beste speler van het toernooi’. De eveneens 20-jarige Gino, zoon van voormalig FC Dordrecht-trainer Robert Verbeek, is een verdedigende middenvelder die ook centraal achterin kan spelen. Hij knokt keihard voor elke bal en heeft met zijn sterke rechterbeen een prima pass in huis. Fabian Hoogwerf (20) is een aanvallend ingestelde speler die voornamelijk als links- of als rechtbuiten heeft gespeeld, maar is ook op middenveld te gebruiken. Met zijn inzicht en individuele actie vormt hij een gevaar voor elke tegenstander.

Uiteraard wensen wij Fabian, Gino en Robin heel veel plezier en succes toe.

volgend seizoen spelend voor DFC, nieuw avontuur nieuwe mogelijkheden heb er zin in met gino en fabian!!

@r0bin93

Robin
2 reacties

  1. Jan Breet 29 mei 2013 om 21:30 -

    Robin, Gino en Fabian van harte welkom binnen de club

  2. Jordy 30 mei 2013 om 13:24 -

    Succes!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com