Dick Groenewoudt ontvangt herdenkingsbord

2 mei 2013 1717x bekeken, 1 reactie »

Vanmiddag ontving Dick Groenewoudt een herdenkingsbord “Trouw aan het vaandel” uit 1943 t.g.v. Het 60 jarig bestaan. De gebroeders Lobstein hadden vroeger bij Dick in de straat gewoond en kwamen speciaal uit Leeuwarden om het bord te overhandigen. Het bord is afkomstig van À.A Rouffaer, die in 1943 penningmeester van DFC was.

foto         foto1

 


1 reactie

  1. Angela Thoman 24 mei 2013 om 19:58 -

    Ik heb een herdenkingsbord van dfc 60 jaar jubileum ” tr ouw aan het vaandel” ik zou willen weten hoeveel dat bord waard is ?mijn vader heeft het gekregen omdat hij daarvoor in 1933 een musical heeft opgevoerd als dirigent /lid van
    De vereniging. hij heeft ook een bord ter herinnering aan de dfc revue van 30september1933 als zijnde dirigent daarvan.Ik hoop een antwoord van u te ontvangen . met vriendelijke groet , Angela Thoman.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com