DFC MC1 wint toernooi bij vv Roosendaal

29 mei 2013 1211x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC MC1 wint toernooi bij vv Roosendaal

Zaterdag j.l speelde DFC MC1 haar laatste wedstrijdjes van dit seizoen.We waren uitgenodigd door v.v Roosendaal om deel te nemen aan het meiden toernooi.Het is altijd leuk om het seizoen zo af te sluiten.We speelde op tweede pinksterdag nog een toernooi bij GJS en werden daar derde.

Het toernooi was erg leuk ook omdat we tegen voor ons allemaal onbekenden ploegen speelde.Het waren 5 wedstrijdjes van 20 minuten.We begonnen goed en wonnen het eerste duel, Lisanne scoorde de 1-0 met haar geheime wapen de afstandpoeier van een meter of 25 belande hoog in de goal.Het tweede duel bleef het 0-0 , Maar het derde duel wonnen we weer met 1-0 weer was het Lisanne die door een goed blok in balbezit kwam en de bal  van dichtbij in kon schieten.Het derde duel wonnen we overtuigend met 2-0.Lotte onderschepte een aanval speelde de bal van linksachter hard langs de lijn naar voren waar Charissa de bal ontving en langs de lijn sprinte en de bal precies in de voeten plaatste van de goed mee opgelopen Danique die erg rustig en listig de bal langs de keepster tikte .Een wereld aanval.De 2-0 scoorde Dunya na een voorzet schoot zij de bal hard binnen .Dat betekenden dat we de laatste niet mochten verliezen.want 2 andere ploegen hadden volgens de statistieken ook nog kans op de titel.Na dat we in de tweede minuut op 0-1 achterstand kwamen gingen de schouders eronder om deze stand terug te draaien,wat ook lukte want in no time stond het weer gelijk 1-1door Charissa die met een vloeiende beweging de verdediging haar hakken liet zien en de bal onhoudbaar in de verre hoek schoot 1-1.kort daarna de 2-1 weer door Charissa die weer met haar sterke passeeractie’s de verdediging dolde en weer de bal in de lange hoek van de keepster deponeerde.Charissa maakte haar hattrick compleet doordat zij de bal wist te veroveren binnen het strafschopgebied en schoot de bal weer onhoudbaar binnen 3-1 .Nu kon het niet meer fout gaan.Ook Sharon kwam nog 2 keer in scoringspositie ,zij zag haar afstandsschot net overgaan en oog in oog met de keepster kwam ze net een teen lengte te kort om te scoren.Onze goalgetter Minou scoorde de 4-1 met een droge knal vanaf de 16 meter.Na het fluitsignaal een oerkreet van vreugde.Bij de prijs uitreiking werden we toch nog verrast met het winnen van de sportiviteitsprijs en een grote wisselbeker.Helemaal top om het voetbalseizoen zo af te sluiten.

Ik en Frank zijn dan ook zeer trots op het complete team.En hoop dat we dit volgend seizoen weer voort kunnen zetten.
Ook werd Lindy nog in het zonnetje gezet en mocht zich de teamspeelster van het seizoen 1012/2013 noemen.

gr Cees

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

=========================================================================================================================================================================dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com