DFC en familie herdenken Arie Hoornweg

25 mei 2013 6435x bekeken, 2 reacties »

Vrijdag 24 mei was het een jaar geleden dat Arie Hoornweg plotseling overleed. Nu een jaar later is het gemis van Arie nog steeds merkbaar. Bij DFC, maar uiteraard ook bij zijn familie. Het was de wens van de familie om de as van Arie, een jaar later, uit te strooien op het veld van DFC, daar waar zijn clubhart was. Het bestuur heeft deze wens gehonoreerd en op vrijdag 24 mei 2013 was de vrouw van Arie, zijn kinderen met hun families, broer en intimi in de bestuurskamer van DFC aanwezig. Zij werden toegesproken door oud-voorzitter Ger Husen, waarbij de emoties weer boven kwamen drijven. Peter Louwman verzorgde koffie en andere drankjes.

Daarna ging het gezelschap naar het veld, waarbij de aanwezigen de as van Arie op zijn hoofdveld uitstrooiden. Tot slot lieten de kleinkinderen ieder een wensballon op, die feilloos omhoog gingen.
Na afloop hebben we nog even nagepraat en waren we het er over eens dat we er allemaal een goed gevoel bij hadden. Arie zou van boven hebben toegekeken en geconstateerd hebben dat aan zijn wens is voldaan en hij weer thuis is op het veld waar hij hoort : bij zijn DFC.
Beste Arie , uit het oog maar nimmer uit ons hart.    

 


2 reacties

 1. anni Jakobs 26 mei 2013 om 16:55 -

  ja ik ben de schoonmoeder van janco Hoornweg en en heel stuck Familie was hy ok voor ons het doet noch weel pyn als je er aan denkt Maar het was een groote wens van ze Familie op het voetball veld te zyn .dus dat heben ze gedaan noch hartelyk bedankt aan het bestuur van de d.f.c

 2. familie hoornweg 26 mei 2013 om 21:01 -

  Namens de familie, naasten, willen wij DFC echt heel erg bedanken voor de mogelijkheid van ons laatste afscheid van Arie Hoornweg.
  Dit was voor hem en voor ons zeer speciaal , daar zijn hart bij DFC lag, en nu ook ligt……
  Ook de wensballonnen hebben voor ons nu ook een speciale betekenis.
  Nu kan Arie zijn eigen wedstrijd spelen….
  Annie Hoornweg, kinderen en kleinkinderen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com