DFC 1 verliest en dreigt na-competitie in te gaan.

4 mei 2013 1415x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 verliest en dreigt na-competitie in te gaan.

Het is DFC 1 vandaag niet gelukt om de zo gewenste overwinning in Gorinchem tegen SVW te behalen. De nederlaag was zeker niet verdiend. In de eerste helft was het DFC die het spel domineerde. Binnen een kwartier resulteerde dat al in 2 volle kansen , door mooi combinatie spel.  Ook in de loop van de eerste helft combineerde DFC goed en was het SVW die daar alleen met lange ballen naar voren iets tegen over zette. Uit gerekend SVW nam de leiding door een van die lange ballen effectief te maken. In de rust was trainer Robert Mohan er nog gerust op dat het goed ging komen.  DFC kwam ook weer de tweede helft met de intentie het spel te maken. Wederom hetzelfde spelbeeld , DFC speelde goed voetbal en SVW beperkte zich tot de lange bal. Dat minder mooi voetbal ook punten kan opleveren was dus vandaag goed te zien. Uit een paar van die gevaarlijke counters was het SVW die weer scoorde. Dit brak enigszins het moraal. Beter spelen en achter staan. De 3-0 was nog slechts voor de statistieken leuk. DFC verdiende zeker geen nederlaag , maar het feit is er dat de na competitie gevaarlijk dichtbij komt.

DFC heeft het alleen niet meer zelf in de hand. Winst is sowieso noodzakelijk tegen Hardinxveld. En dan is het noodzakelijk dat Rijswijkse Boys en Everstein verliezen. Bij dit scenario zal DFC de na-competitie nog ontlopen.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com