DFC 1 speelt gelijk maar ziet 2 x rood + foto reportage

25 mei 2013 6488x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 speelt gelijk maar ziet 2 x rood + foto reportage

Dfc 1 speelde vandaag op eigen bodem de eerste wedstrijd van de tweestrijd met Tricht. Inzet van deze dubbele ontmoeting is de Tweede klasse. Vooraf was reeds bekend dat Tricht een goede tegenstander was. Dat was ook in het begin duidelijk te merken. Reeds na enkele minuten nam Tricht de voorsprong in de wedstrijd , 0-1. DFC was gewaarschuwd maar toch liet men het initiatief aan Tricht. Dat werd in het eerste gedeelte van de eerste helft ook door Tricht aangetrokken. Maar naar mate de wedstrijd volgde kwam DFC beter in het spel. Het geloof in eigen kunnen werd groter en de wedstrijd werd open. Nog voor de rust was daar de gelijkmaker door Marvin Hooplot.

Na de rust kwam DFC sterk uit de start blokken. Het overwicht wat in de eerste helft was voor Tricht was er niet meer. DFC speelde nu zijn eigen spel en dat resulteerde in enkele goede kansen. Tot 2 maal toe werd echter de paal geraakt. Het beeld dat de tweede helft beheerste was eigenlijk dat DFC de betere kansen kreeg. Het wachten was op de score voor de thuisploeg. 10 minuten voor tijd kwam er een moment dat de wedstrijd op zijn kop zette. Na een overtreding op Merijn , waar niet voor werd gefloten , volgde een actie van Marlon Kramer. Hij pakte de speler van Tricht vast , duidelijk een overtreding. Wat volgde was een onvervalst opstootje. Enkele spelers raakte oververhit. Het heen en weer duwen volgde en de scheids moest in overleg met zijn assistent. Na dit overleg waren daar twee rode kaarten voor DFC en een periode van afkoeling. Na deze gedwongen rust moest DFC dus het restant uitspelen in ondertal en hopen dat de huidige score behouden kon worden. Gelukkig lukte dit , zodat DFC nog een redelijke uitgangspositie heeft voor de return. Dit zal wel moeten gebeuren met 4 geschorste spelers. Maar ook Tricht kwam met gele kaarten niet ongeschonden uit de strijd. Zij dienen de return met 3 geschorste basis spelers te beginnen.

Alles is dus nog open , volgende week staat  een echte kraker op het programma.     

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com