B.S. Belgrado wederom winnaar 7×7

31 mei 2013 1882x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor B.S. Belgrado wederom winnaar 7×7

foto

 

De finale-avond van het 7 x 7 toernooi werd verspeeld onder ideale omstandigheden. In de finalepoule won Bruine Ster Belgrado alle wedstrijden en werd ongeslagen kampioen. De spelers in het (Oranje Wit) shirt wonnen het toernooi voor de 3e achtereenvolgende keer. De Surivets zijn ditmaal ver gekomen en legden met 4 punten beslag op de 2e plaats. Het “brons” was ditmaal voor de Kanaries en op de 4e  plaats eindigden de SM Brothers (DFC-3). Oud- voorzitter en scheidsrechter deze avond, Henk Nieboer reikte de prijzen uit. Hij bedankte zijn collega-scheidsrechters en gaf een pluim aan de organisatoren van dit toernooi, hetgeen volledig terecht is. We kijken al weer uit naar het 7 x 7 toernooi in 2014.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com