Avond 4 Daagse bijna van start, mededelingen deelnemers

31 mei 2013 1488x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Avond 4 Daagse bijna van start, mededelingen deelnemers
Aanstaande dinsdag is het dan zover, de avondvierdaagse gaat eindelijk weer van start.
DFC heeft dit jaar startnummer 11.
Voor alle deelnemers let op de volgende mededelingen;
– Dinsdag 4 juni aanwezig op het DFC veld om 17:45 uur. We zullen dan gezamenlijk rond 18:00 uur vertrekken naar het sportcomplex van Emma vanwaar de avondvierdaagse zal starten. De 5 km zal rond 18:30 starten.
– Allemaal graag een witte korte broek en rode sportkousen aan. De shirtjes zullen hier, voor zover jullie die nog niet hebben, dan aan jullie worden uitgereikt.
– Na afloop lopen we gezamenlijk terug naar DFC mits anders aan een van de leiders is doorgegeven.
– Op woensdag en donderdag kan iedereen op eigen gelegenheid naar het sportveld komen, uiterlijk 18:15 aanwezig.
– Op vrijdag, de slotavond, ook weer verzamelen op DFC, dan rond 17:45 uur. Na afloop gaan we met zijn allen terug naar DFC. Hier worden dan de medailles uitgereikt en moeten de shirtjes terug ingeleverd worden, dus zorg deze avond dat je iets bij je hebt om dan aan te doen.
Cadeau/snoepzakjes;
Voor de ouders, opa’s/oma’s, ooms en tantes of wie er ook maar intresse in hebben; Wij verkopen kant en klare cadeau/snoepzakjes tegen een erg scherpe prijs, om bij de kinderen op de laatste avond om de nek te hangen.
Heeft u hiervoor intresse, kijk elders op deze site om digitaal uw bestelling te plaatsen of kom zaterdag vanaf 12:00 uur naar de familiedag bij DFC of dinsdag en vrijdag voorafgaand aan het gezamenlijke vertrek naar het Sportpark.
Er zal dan een standje staan waar u de snoepzakken direct kunt kopen.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com