29 juni: Le Tour du Dordrecht

30 mei 2013 5007x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor 29 juni: Le Tour du Dordrecht

Tour-du-Dordrecht---smallHet voetbalseizoen mag dan misschien wel op z’n einde lopen, maar dat betekent niet dat wij deze zomer stil blijven zitten. Op zaterdag 29 juni staat D.F.C. heel eventjes voor de Dordrechtsche Fiets Club.

Op deze datum wordt namelijk een leuke fiets-toertocht georganiseerd voor jong en oud, lid of geen lid, met na afloop een BBQ!! En je mag op elk soort fiets deelnemen: stadsfiets, race-fiets, mountain-bike, ligfietsen, etc. Iedereen is welkom om mee te doen, dus nodig gerust vrienden en familie uit voor deze gezellige en sportieve middag.

De organisatie zet een drietal routes uit van 10, 25 en 40 km. Bij vertrek vanaf het DFC-terrein ontvang je, volgens het ‘Elfstedentocht-principe’, een stempelkaart welke je onderweg moet laten afstempelen bij de controle-posten. Bij aankomst lever je deze kaart vervolgens weer in en schuif je aan bij de overheerlijke BBQ.

In verband met de catering willen wij wel graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen, dus meld je voor dit evenement aan via fietsclub@dfc-dordrecht.nl. Inschrijving kost 5 euro.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com