Winst voor F1

22 april 2013 1865x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag hebben de F1 toppers uit gespeeld bij ASWH. Na de ontzettend spannende wedstrijd van afgelopen woensdag, waarbij de jongens thuis tegen ASWH, niet alleen 110% inzet hebben getoond, maar ook zeer geregeld goed voetbal hebben laten zien, wachtte een revanche-wedstrijd.   Gelukkig en niet geheel onverdiend, hebben onze toppers wederom met 4-3 gewonnen. Ze hebben deze wedstrijd tot een goed einde kunnen brengen met een nipte en zeer mooie overwinning als resultaat. Gevochten als leeuwen en een goede teamprestatie geleverd! Doelpunten van Maroune, Noah en Youri en ook onze keeper heeft weer een paar mooie reddingen achter zijn naam staan. Complimenten voor de F1 toppers!

 

 


1 reactie

  1. arie heijstek 25 april 2013 om 14:05 -

    Ondanks alle beloftes zijn van de F1 en F2 teams nog steeds geen foto’s met namen bij mij binnengekomen.
    Dat is erg teleurstellend!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com