Winst en verlies voor F1

10 april 2013 1325x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Winst en verlies voor F1

Door alle weersperikelen van de afgelopen periode waren er een aantal wedstrijden van de F1 afgelast. Momenteel zijn onze F1 toppers dan ook druk met de inhaalwedstrijden. Na verlies in de uitwedstrijd bij de Zwerver, wilden onze toppers uiteraard graag winnen. En dat hebben ze gedaan!  Thuis is er met 5-3 gewonnen. Wat een spannende wedstrijd! De doelpunten kwamen deze keer van Marwan en Delani. Met goede moed zijn onze toppers daarna afgereisd naar de Groote Lindt.  Er is hard gewerkt, er waren zeker kansen maar helaas! Soms gaat die bal dan net over in plaats van in het doel. Een doelpunt was dan ook zeker verdiend maar het zat er niet in, deze sportieve wedstrijd is met 2-0 verloren. Daarna volgde de uitwedstrijd tegen de F2 van Dubbeldam.  Ondanks alle inspanningen is ook deze wedstrijd met 2-0 verloren.  Maar onze toppers werken hard, spelen steeds beter over naar elkaar en hebben een kanjer in het doel staan dus die winst gaat vast wel komen. Vooral vol blijven houden jongens en blijf plezier houden in het voetbal!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com