Vrijdag, 12 april a.s. Klaverjassen

3 april 2013 1897x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Vrijdag, 12 april a.s. Klaverjassen

Langzaam naderen wij het einde van het klaverjassen. Met nog 2 avonden in het vooruitzicht maken wij ons op wie er over het het gehele jaar de beste resultaten en/of speelkaarten heeft gehad. Van de 9 speelrondes moet je er 7 van aanwezig zijn geweest om voor de eindscore in aanmerking te komen. Verder tellen de 7 hoogst gescoorde resultaten voor het eindtotaal. Overigens kun je ook  gezellig komen kaarten, drankje nuttigen of praatje komen maken. Vrijdag, 12 maart is het dan weer zo ver. Inschrijven via het bekende e-mail adres: j.breet94@chello.nl. Kantine gaat om 19:30 uur open. Koffie bij binnenkomst. Aanvang klaverjassen over 3 ronden 20:00 uur.  Verder is er een fraaie loterij. Suggesties, vragen etc., laat het ons weten. Ik hoop u allen weer te mogen begroeten.

De Klaverjasafdeling

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com