Voorbeschouwing aankomend weekend

25 april 2013 1281x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 had zichzelf verleden week een goede uitgangs positie kunnen verschaffen , als de wedstrijd 2 minuten korter had geduurd.De zekere winst werd weggegeven tegen een concurrent. As zaterdag is er de lastige uitwedstrijd tegen middenmoter Hardinxveld. Belangrijk naast de winst zijn ook de overige uitslagen deze ronde. Mocht DFC de volle winst mee terug nemen ( en daar gaan we voor ) zijn daar Rijswijkse Boys en Ameide die tegen elkaar spelen. Deze ploegen moeten onder ons blijven. De veilige plaats , die ook na-competitie overbodig maakt is op 2 punten in zicht.Wieldrecht bezet momenteel deze positie en speelt tegen Everstein die daar net weer boven staat. Het allerbelangrijkste is dus de winst voor DFC zelf. In dit stadium kan je het ene moment volledig veilig zijn en het andere moment degradatie kandidaat zijn. De uitwedstrijd begint om 14.30 uur

DFC 2 kan de competitie rustig uitspelen. De personele problemen ivm doorschuiven naar het eerste hebben trainer Laurens Gerlich de kampioens droom uit een zien spatten. ¬†Tegenstander HSSC’61 staat net als DFC in de middenmoot en kan ook niet meer meedoen voor de prijzen. De thuiswedstrijd begint om 12.00 uur

DFC A1 , vandaag nog in aktie voor de jeugdbokaal , neemt het in een uitwedstrijd op tegen Arkel. Het verschil op de ranglijst is 5 punten in het voordeel van DFC. De uitwedstrijd begint om 12.15 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com