Voorbeschouwing aankomend weekend

18 april 2013 950x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend
Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 heeft de laatste weken goede resultaten geboekt. Zaterdag staat het belangrijkste weekend voor de deur. De complete onderste helft van de ranglijst speelt tegen elkaar en verlies kan desastreus zijn, maar winst een opsteker van jewelste. Positief is dat Ameide , die onder DFC staat , doordeweeks een inhaalwedstrijd niet wist te winnen. DFC blijft nu 3 ploegen onder zich houden en uitgerekend een van die ploegen komt zaterdag op bezoek aan de Reeweg Oost. Het gat met tegenstander Rijswijkse Boys bedraagt nu 3 punten en bij winst word dat gat verdubbeld. Verlies betekend echter dat beide ploegen in punten gelijk komen. De eerdere ontmoeting betekende nog winst voor Rijswijkse Boys en dit in het achterhoofd moet de spelers een motivatie geven om de volle buit binnen te halen.  De thuiswedstrijd waar uw steun hard nodig is begint om 14.30 uur.

DFC 2 heeft definitief het kampioenschap uit zijn hoofd gezet. De tegenstander van verleden week werd echter zo goed geholpen dat zij nu fictief de voornaamste kandidaat is geworden. Daarbij moet wel vermeld worden dat DFC de laatste weken belangrijke spelers moest missen om het eerste aan te vullen. Zaterdag staat de uitwedstrijd tegen Alblasserdam op het programma, en daar werd eerder dit seizoen van verloren. De middenmoot is nu het doel geworden. De uitwedstrijd zal om 12.00 uur beginnen.

DFC A1 heeft de laatste weken de smaak van winnen te pakken. 2 x winst op rij is de oogst.Helaas was daar doordeweeks de nederlaag tegen Oranje Wit. Tegenstander Heukelum bevind zich in een ruime middenmoot met vele ploegen die allemaal op ruime afstand staan van koploper RCD. De uitwedstrijd


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com