Voorbeschouwing aankomend weekend

11 april 2013 1405x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Voorbeschouwing aankomend weekend

DFC 1 deed  midweeks goede zaken door 3 punten op te halen bij Everstein. Deze punten zijn hard nodig in de strijd tegen degradatie. De uitwedstrijd tegen Meerkerk zal hier aan kunnen bijdragen , wanneer de volle buit word opgehaald. Tegenstander Meerkerk is een goede middenmoter. Eerder dit seizoen werd er door DFC met 2-1 gewonnen. DFC  mist 3 geschorste spelers. Hopen dat de goede lijn van de laatste weken doorgetrokken kan worden. Onderin word de spanning nu toch wel groter , DFC heeft nl alleen Rijswijkse Boys en the Gunners nog onder zich.Het gat naar beneden is respectievelijk 3 en 4 punten. Maar ook naar boven toe is de spanning aanwezig. DFC deelt met 21 punten de plaats op de ranglijst met Ameide en Wieldrecht. Een gunstige uitslag deze ronde zal zomaar 2 plaatsen winst kunnen betekenen. Aanvang 14.30 uur.

DFC 2 vertoont de laatste weken wisselvalligheid en heeft het kampioenschap nu niet meer in eigen hand. Door 2 zware nederlagen is het de grip enigszins kwijt. De midweekse overwinning tegen Unitas was dan ook zeker welkom , maar daar moet wel bij worden vermeld dat Unitas laag geklasseerd is. Tricht is dus van een ander kaliber . met 2 punten meer dan DFC. De eerdere ontmoeting bracht wel 3 punten door een overwinning van 2-1 , maar zoals gemeld is dat geen zekerheid voor nieuw succes. De stand op de ranglijst is wel vertekend , omdat de koplopers 2 wedstrijden meer hebben gespeeld. De uitwedstrijd begint om 14.30 uur

DFC A1 begroette afgelopen week de eerste overwinning dit kalenderjaar in competitie verband. Na eerdere pogingen met veel pech was daar nu de bevestiging dat het gewoon een goede ploeg is. Tegenstander Papendrecht A2 lijkt op papier een ideale tegenstander om wederom succes te behalen , met 1 punt staan zij laag genoteerd op de ranglijst , maar daar ligt mogelijk ook het gevaar. De thuiswedstrijd begint om 12.00 uur

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com