Verslag van DFC-OMC voor Dordtenaar Cup

25 april 2013 1307x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Verslag van DFC-OMC voor Dordtenaar Cup

Op een prachtige voetbalavond traden de teams van DFC en OMC tegen elkaar aan. OMC speelt een klasse hoger en dat was duidelijk te zien.

OMC ging direct fel in de aanval en al na 2 minuten scoorde de beste man van het veld, Jeroen Snoek, via de paal de 0-1. DFC wist met de aanvalsdrift van OMC geen raad en kan alleen maar verdedigen. In de 15e minuut was het weer Jeroen Snoek die uit een vrije trap de 0-2 scoorde. Het was eenrichtingsverkeer. In de 25e minuut een mooie aanval en Jeroen Snoek rondde die fraai af 0-3. Nog was het niet gedaan. B. Bradley scoorde  in de 37e minuut met een mooi schot de 0-4. In de 42e minuut was het wederom Jeroen Snoek die  uit een vrije trap de keeper van DFC passeerde, 0-5.

Na de rust een feller DFC en een OMC wat er wel in geloofde. In de 5e minuut scoorde invaller S. Domacasse, een B-speler, met een schot van afstand de 1-5.  Met deze S. Domacasse werd DFC sterker. In de 15e minuut resulteerde dit in een penalty en Sem Broere scoorde vanaf de 11meter de 2-5. DFC kreeg weer een beetje hoop. Maar in de 28e minuut scoorde C. Aouam de 2-6. In de 30e minuut haalde Moreno Cretella een doorgebroken speler onderuit en scheidsrechter Danny van Aalst kon niet anders dan OMC een penalty toewijzen en Moreno met een rode kaart van het veld sturen. R. Schrauwen schopte de penalty er foutloos in, 2-7. In de 37e minuut viel het mooiste doelpunt.

Een wipje van Maurizio Cretella, een broertje van de speler die er uit was gestuurd, over de keeper van OMC zorgde voor de einduitslag 3-7.


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com