Tomas Nuyten en Jeroen Kleinhuis nieuwe jeugdvoorzitters

10 april 2013 2549x bekeken, 7 reacties »

Met veel plezier kunnen we melden dat de functie van jeugdvoorzitter is vervuld. De jeugdcommissie krijgt niet één, maar twee voorzitters aan het roer. Tomas Nuyten (30, r) en Jeroen Kleinhuis (33, m) hebben zich aangeboden om gezamenlijk deze taak op te pakken, nadat (aftredend) jeugdvoorzitter Mark Gommers (l) aangaf deze functie niet langer te kunnen combineren met zijn nieuwe baan. Gisterenavond hebben zij tijdens de vergadering van de jeugdcommissie kennisgemaakt met de andere kaderleden.

Beide jeugdvoorzitters zijn zeker geen onbekenden binnen DFC. Op jonge leeftijd werden zij namelijk al lid van onze vereniging en momenteel zijn zij ook nog altijd op zaterdagmiddag zelf als voetballer actief. Tomas is aanvoerder van het 3e elftal en Jeroen, oud-aanvoerder van DFC1 en vader van ‘Kabouter’ Rui, speelt dit seizoen in DFC5.

Als motivatie voor hun kandidaatstelling gaven beide heren aan graag iets voor hun club terug te willen doen en het belangrijk te vinden dat jonge voetballers bij DFC naast (vooral) een leuke tijd, ook een kwalitatief goede jeugdopleiding kunnen genieten. Verwacht wordt dan dat zij met al hun enthousiasme, gedrevenheid en goede bekendheid binnen de vereniging op veel draagvlak kunnen rekenen. Wij wensen Tomas en Jeroen uiteraard heel veel succes en plezier toe in hun nieuwe rol.

Tenslotte is natuurlijk ook een woord van dank richting Mark Gommers op zijn plaats voor zijn inzet en al het werk dat hij tijdens zijn periode als jeugdvoorzitter in het belang van DFC heeft verricht. Mark, bij deze!


7 reacties

 1. winnie klop 10 april 2013 om 17:04 -

  Jeroen & Tomas heel veel succes

 2. Jan Breet 10 april 2013 om 17:12 -

  Hulde mannen dat jullie de draad oppakken. Succes

 3. Mario Ghidini 10 april 2013 om 18:57 -

  Succes jongens!!

 4. Arie Evers 10 april 2013 om 21:38 -

  Klasse , Jeroen & Tomas , veel succes !!!

 5. Dick Groenewoudt 11 april 2013 om 10:20 -

  Uiteraard verheugd,dat twee jongelingen de zaak willen oppakken ! Ik hoop wel, dat zij de al jaren verstoffende jeugdplannen nu eens echt gaan uitvoeren………..
  DFC heeft momenteel maar één toekomst: jeugd !

 6. Ton Lucas 11 april 2013 om 13:22 -

  Na Maarten weer twee jonge jeugdvoorzitters want de jeugd heeft inderdaad de toekomst, hulde!
  Tomas en Jeroen, veel succes!!

 7. Bert Huijbens 12 april 2013 om 18:58 -

  Blij verrast, veel plezier en succes mannen.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com