Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Siebe Bonnema algemeen winnaar Klaverjassen
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Siebe Bonnema algemeen winnaar Klaverjassen

29 april 2013 2397x bekeken, 3 reacties »

Siebe Bonnema is vrijdag, 26 april jl. gekroond als algemeen winnaar Klaverjasseizoen 2012 -2013. De maximale score welke bereikt kon worden was deelnemen aan totaal 9 wedstrijden. De beste 7 resultaten bepaalde de eindstand. Door een geweldige eindsprint behaalde Siebe terecht de 1e plaats algemeen met een punten totaal van 34827 punten. Als 2e eindigde Jan Breet met een totaal van 34650 punten, terwijl Luigi met 34386 punten de 3e plaats opeiste. De laatste avond werd uitstekend bezocht. Zo konden wij deze avond wederom 33 deelnemers noteren. Een aantal waar wij als organisatie bijzonder trots op zijn. Langzamerhand zijn wij van 4 á 5 tafels naar de 7 á 8 tafels gegaan. Dit is de verdienste van een ieder. Gezelligheid staat hoog in het vaandel. Deze boodschap is door een ieder  goed ingevuld. Hierdoor hebben we op deze manier enkele “oud”gedienden terug kunnen halen, maar ook zijn de gebroeders Bonnema inmiddels goed ingeburgerd. Zij brachten nog een aantal bekenden van hun uit de ex korfbalclub Regenboog mee. Familie Eland en Vendeloo was ook goed voor een extra tafel. Onze terreinhulp Ad Both is niet meer weg te denken. Dan onze hulp Cor van Dijk met aanhang die zich hebben aangesloten. Zo ook Gerda en Jordy Breetvaart die met Astrid Lucas zijn mee gekomen. Recentelijk heeft Jordy een oudere dame van de dood gered door middel van mond op mond beademing. Klasse Jordy, we zijn trots op je. Dan niet te vergeten onze bardienst bezetting Hennie Voetee -Louwman, Cees van Woerkom met assistenten Ton Vos en Jan Schuurman, welke ook de hapjes op een meer dan voortreffelijke wijze verzorgde. Ton Vos altijd present om de puntentelling in goede banen te leiden. Peter Louwman voor de indeling en verlichting en de loterij. Peter Geijp hield de standen bij, terwijl Jan Breet voor de prijzen zorgde. Verder een woord van dank aan Ringer Verhuur en Industriele Dienstverlening, Handelsonderneming BVG, Sip van Egmond, Primera Richard de Visser WC Dubbeldam en als laaste Stam Hoveniers voor de prachtige perkplanten. De uitslag van de laaste leverde als winnaar  op Henk Visser met 5526 punten, gevolg door Cor van Dijk met 5418 punten, 3e werd Siebe Bonnema 5255 punten, 4e Rens Vuik 5181 punten en als 5e eindigde Bert Huijbens wederom in de prijzen met 5053 punten. We gaan nu eerst genieten van een welverdiende vakantie. Namens de klaverjasorganisatie een ieder een fijne vakantie toegewenst en hopelijk tot ziens in SEPTEMBER a.s.

foto

3 reacties

 1. Gerrit Draaijer 29 april 2013 om 22:37 -

  Winnaars gefeliciteerd met de punten, organisatoren bedankt voor de gezellige avonden.
  En natuurlijk ook voor de bijdrage van jullie aan het paaskamp !!!

 2. Albert Bonnema 30 april 2013 om 10:41 -

  Helaas kon ik de laatste avond niet aanwezig zijn,hierbij wil ik een ieder bedanken voor het uitstekend regelen van de klaverjas avonden,en ik zal ook in het komende seizoen weer aanwezig zijn.

 3. Sip van Egmond 30 april 2013 om 22:19 -

  Beste klaverjas vrienden,bedankt voor de vele fijne avonden en tot september.
  Organisatie het was klasse.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com