Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | Na MB1 ook MC1 nog in de race voor het kampioenschap
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

Na MB1 ook MC1 nog in de race voor het kampioenschap

17 april 2013 1549x bekeken, 1 reactie »

Zaterdag j.l speelde DFC MC1 tegen het altijd lastige Hardinxveld

In eerdere ontmoetingen gingen we strijdend ten onder of kon er een gelijk spel uitgesleept worden.Ook deze keer gingen we weer vol voor de winst om in de race te blijven voor de titel.Net als bij MB1 is het een spannende competitie waar nog van alles kan gebeuren.Danique was weer terug van haar schoolreis dus waren we compleet.De meiden waren fanatiek want bij de laatste ontmoeting ging het mis en moesten wij na een 0-2 verlies uiteindelijk genoegen nemen met een 2e plaats (ivm even veel punten maar een lager doelsaldo).
De wedstrijd begon maar na vijf minuten waren we helemaal de kluts kwijt, er werd slordig en gehaast gespeeld sommige hadden veel moeite om de bal goed te raken en een aantal speelde onder haar kunnen.We kwamen af en toe wel tot een aanval maar zonder succes.Hveld opende de score uit een strafschop die veroorzaakt werd door Lotte.Er werd een vanaf rechts een hoge voorzet gegeven waar Selin moeite mee had,de bal viel achter Selin in de doelmond waar Lotte de bal met een schrik de bal opving,duidelijker kunnen we het niet maken.En Hveld verzilverde de penalty 0-1.
Dit was echter wel het moment dat de oogjes open gingen en we het spel probeerde om te gooien.Charissa ging met haar snelle passeer beweging door de verdediging en probeerde de bal vanaf de achterlijn in de korte hoek te schieten waar de zeer goede goalie de bal half blokkeerde,de bal ging met een boogje de lucht in waar Minou hem van dichtbij met haar buitenkant schoen in kon tikken 1-1.We kregen nog wel een paar kansen maar de keepster zat ons dwars.Met 1-1 de rust in om even orde op zaken te stellen.Na de rust was er meer controle,met de ene na de andere aanval bestookte wij het doel van Hveld,met afstandschoten van Dunya,Kelsey en Danique en een aantal poeiers van Minou vanaf de zijkant maar het mocht niet baten want weer pakte de keepster alles.
Er werd nu wel goed gespeeld met mooie steekballetjes en werklust om de wedstrijd winnend af te sluiten.Charissa werd goed aangespeeld 5meter buiten de 16 en draaide goed weg van haar directe verdedigster het strafschopgebied in bleef rustig en schoof de bal in de verre hoek 2-1.

Nu kon er niet zo veel meer mis gaan, verdedigend hebben we bijna niks weggegeven dus hopen op evt de bevrijdende treffer.We kregen nog wel wat kansjes maar uiteindelijk  bleef het bij een 2-1 overwinning.

Nou meiden heel goed hersteld na een slechte eerste helft maar a.s moeten wij er weer staan tegen Sleeuwijk dat is ook een gelijkwaardige ploeg waar we niet zomaar even van winnen.

De pluim voor deze wedstrijd gaat naar Lotte die na haar solicitatie voor 2e keepster een zeer goede wedstrijd speelde met kracht en +_ 15 kopballen

Gr Cees en Frank

1 reactie

  1. CHEE 19 april 2013 om 11:53 -

    yippyyayeeeeeeee!

    mc1dfccccccc!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com