Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | ME1 wint de return tegen AchillesVeen
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

ME1 wint de return tegen AchillesVeen

16 april 2013 1537x bekeken, 3 reacties »

Zaterdag j.l stond voor de ME1 de return tegen Achilles Veen op het programma.Met in het achterhoofd dat Ach.V bijna de zelfde resultaten boekt als ons en we de thuiswedstrijd met 9-6 hadden gewonnen we een gelijkwaardige tegenstander zijn.Dus dat beloofde een leuke wedstrijd te worden.Deze keer begon Fabienne in de goal en vond dit zo leuk dat ze de gehele wedstrijd heeft gekeept.Toch kwam dfc op een 1-0 achterstand maar knokte zich terug in de wedstrijd want Naomi scoorde alweer haar 7e goal van dit seizoen en zette de 1-1 op het scorebord.De meegereisde ouders hoopte dat de meiden met deze stand konden gaan rusten maar Naomi dacht daar anders over.Zij mocht opslag van het rust signaal nog een vrijeschop nemen op ongeveer een meter of 20 van de goal.Nu weten wij inmiddels dat ze een goeie trap heeft maar verraste niet alleen het publiek maar ook de keepster met een hard schot direct op goal.1-2 wat een opsteker voor de tweede helft want dfc zat er een beetje doorheen.Na de limo ging het weer een stukje beter Manon,Jennifer en Fabienne zorgde dat er aan onze kant geen bal meer doorkwam en Amy,Ivy en Shaunna regelde het middenveld en met Naomi in de aanval geloofde de dfc-ers dat we hier gingen winnen.Met 200% inzet en lef bleef dfc aanvallen en wist Naomi met een mooie voorzet Shaunna te bereiken die de bal netjes achter de keepster liet verdwijnen 1-3.Over de gehele wedstijd ging het gelijk op maar dfc wist de kansen wel te verzilveren.En met als een kers op de taart na wederom een mooie actie van Naomi die de bal voor het doel afspeelde naar onze Ivy die net als Shaunna haar eerste doelpunt scoorde 1-4 Wat een feest

Nou meiden heel goed en leuk gespeeld en het publiek heeft een heel leuk sportief duel mogen aanschouwen.

ME1 speelde met Fabienne,Manon,Jennifer,Naomi,Amy,Ivy en Shaunna

afwezig Shannon en Aylin

gr Cees

3 reacties

 1. Ivy 18 april 2013 om 15:50 -

  ik vond het een hele leuke wedstrijd en het was ook leuk dat we ook nog eens gewonnen hadden

  Groetjes Ivy

 2. R. Nieuwland 18 april 2013 om 16:17 -

  Als oma van Ivy ben ik trots op jullie en natuurlijk extra trots op kleindochter Ivy! Ga zo door meiden!

 3. Nicole 19 april 2013 om 18:32 -

  Wat een mooi verhaal .

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com