ME1 verliest de 2 doordeweekse duels tegen Herovina

28 april 2013 1949x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor ME1 verliest de 2 doordeweekse duels tegen Herovina

De wedstrijden tegen Herovina moesten eigenlijk gespeeld worden in de mei vakantie waardoor wij in de problemen zouden komen om genoeg meiden op het veld te kunnen krijgen.Dus hebben we in onderling overleg de wedstrijden doordeweeks gespeeld.De eerste ontmoeting speelde we thuis op dinsdagavond.
Vanaf het begin van de wedstrijd was wel te zien dat Herovina wel sterker was maar de DFC meiden probeerde er alles aan te doen om de tegen aanvallen te stoppen,helaas gingen we met 0-6 de rust in.Een beetje jammer want er waren zeker 3 doelpunten bij die te simpel in onze goal terecht kwamen.In de rust even weer wat kleine tips om de tweede helft een schepje er boven op te gooien om de tegengoals te beperken.De meiden hebben gestreden voor iedere meter en met kunst en vliegwerk heeft het E TEAM de tweede helft er een 0-0 uitgesleept.Een knappe prestatie meiden.Helaas telt alleen de einduitslag en die is 0-6 gebleven.
Volgende keer beter

Het E-team speelde met Fabienne,Jennifer,Amy,Ivy,Manon,Shaunna,Naomi,Shannon
Gr Cees

De uitwedstrijd speelde we op donderdag,zonder Ivy want die was dinsdags geblesseerd geraakt aan haar voet dus moest deze wedstrijd aan haar voorbij laten gaan zodat ze op zaterdag er weer bij kon zijn.
De wedstrijd was vanaf het begin gelijk spannend met aan beide kanten wat kansjes,Dfc verdedigde goed maar moesten voor de rust toch een goal incasseren maar hadden wel kansen om gelijk te maken.We gingen met 1-0 even rusten om in de tweede helft sterk terug te komen.Wat ook gebeurde want binnen 8 minuten stonden we ineens voor met 1-2,Dunya scoorde de gelijkmaker met een harde punter met rechts en Celia met een hard afstandschot op het randje van de lat die recht omhoog ging en verrassend aan de voor ons goede kant van de lat terug in het veld viel en met een harde stuit in het dak van het goal terecht kwam.Heel lang hebben niet van deze voorsprong kunnen genieten want binnen 2 minuten stond het alweer gelijk 2-2.Ondanks de 200% inzet van de dfc meiden profiteerde Herovina van wat kleine dfc foutjes en strafte die genadeloos af en stond het binnen korte tijd 5-2.Toch was de wedstrijd nog niet gespeeld want we gooide er een schepje bovenop en kregen nog 3 a 4 goede kansen Celia schoot de bal een keer net over en 1 binnenkant kruising die de keepster nog net met een duik op de doellijn kon redden.Celia wist de 5-3 nog te scoren met een goed schot van een meter of tien.Ook Naomi had een beetje pech bij haar harde nauwkeurige vrije trap die de keepster met veel moeite uit de kruising kon tikken.Heel jammer want met een beetje meer geluk hadden we misschien wel met een gelijk spelletje huiswaarts kunnen gaan.Al met al weer een hele leuke wedstrijd gezien met weer vooruitgang in het samenspelen en samenwerken als team .Top hoor meiden blijf zo doorgaan en bij de volgende wedstrijd weer alles op alles zetten voor een goed resultaat.
We spelen dan tegen GDC.De uitwedstrijd een beetje onverdiend met 5-1 verloren dus we gaan onze laatste competitie wedstrijd proberen te winnen om onze eerste competitie positief te eindigen.
Doe je best meiden dan komt het helemaal goed

Groetjes Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com