MC1 wint uit tegen MVV58 in Meteren

14 april 2013 1094x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MC1 wint uit tegen MVV58 in Meteren

Donderdagavond j.l. speelde DFC MC1 uit tegen MVV58 MC1.

We moesten deze klus klaren zonder Danique ,die was met school weg.De wedstrijd begon redelijk met een stevige wind in de rug vol in de aanval.Met verschillende aanvallende varianten probeerde wij de verdediging te doorbreken.Charissa kwam een aantal keer gevaarlijk voor de goal maar was te gehaast met de afronding.De openingstreffer werd ingeleid vanaf het middenveld Amber stuurde met een splijtende steekpass Minou weg die op snelheid haar tegenstander eruit liep en vlak voor rust de 0-1 scoorde met een harde diagonale schuiver in de verre hoek.We speelde slordig en veel te gehaast en moesten ook alert blijven want de aanvalsters van MVV speelden ook best goed.Na de rust speelde we weer wat georganiseerder en kregen kans na kans toch miste we deze avond weer het killer intinct .De 0-2 werd gescoord door een misser van de keepster en kon na doorjagen op de bal van dichtbij ingetikt worden .Dunya loste nog 2x een schot maar had de pech aan haar zijde.Charissa scoorde de 0-3 ook doormiddel van doorjagen kon ze de bal van de keepster afpikken en in de goal tikken.De wedstrijd was al zo goed als gespeeld.Maar we kregen toch nog een tegen goal.1-3 wat tevens de eind stand was.
Nou meiden dit was niet onze beste wedstrijd maar toch zakelijk gewonnen.
De 3 punten in de knip en de wedstrijd vergeten en met frisse kijk en moed zaterdag er tegenaan,de tegenstander is dan Hardinxveld.

gr Cees,Frank

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com