MC1 verliest en heeft titelkansen niet meer in eigen hand.

27 april 2013 1355x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor MC1 verliest en heeft titelkansen niet meer in eigen hand.

Zaterdag 20 april speelde MC1 tegen Sleeuwijk MC1

We moesten erg vroeg vertrekken om op tijd in Sleeuwijk op het veld te staan.De wedstrijd was verzet naar 8:30 uur en dat kwam hard aan bij sommige speelsters.Vanaf het start signaal werden we gelijk onder druk gezet,met goede combinaties en snelle vleugel spitsen ging Sleeuwijk vol in de aanval en scoorde binnen vijf minuten de 1-0.We kregen hier en daar wel een kansje maar konden niet echt domineren.
Na de rust kregen we iets meer grip op de wedstrijd maar de gevaarlijkste kansen waren voor Sleeuwijk.De verdediging speelde hard maar fair en de mid-mid was heel nadrukkelijk aanwezig met veel balbezit en goede passes naar de voorwaartsen.De verdediging kon lang stand houden maar moest 5 minuten voor tijd toch de 2-0 incasseren. Dit was tevens de eindstand.Alleen als we de laatste 3 wedstrijden winnen en IFC speelt gelijk tegen Vuren dan zouden we het kampioenschap kunnen vieren ,maar dan moet er wel een wonder gebeuren want IFC won dit seizoen al met 1-4 van vvVuren

Nou meiden probeer dit seizoen positief af te sluiten en met goede moed er tegenaan.

Gr Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com