Martin Nouwen aangesteld als Assistent-trainer DFC1

19 april 2013 1842x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Martin Nouwen aangesteld als Assistent-trainer DFC1
Martin Nouwen aangesteld als Assistent-trainer DFC1

Martin Nouwen gaat het komende seizoen fungeren als assistent-trainer bij de eerste selectie van DFC. Onder leiding van hoofdtrainer Arthur Dorré zal hij belangrijke een rol gaan vervullen binnen de technische staf, met als doel dat er meer aandacht kan worden gegeven aan zowel het groepsgebeuren als de individuele ontwikkeling van spelers.

De 48-jarige Zwijndrechter zal tijdens trainingen en wedstrijden fungeren als klankbord voor de hoofdtrainer. “Arthur en ik zijn geen onbekenden van elkaar, omdat we eerder al hebben samengewerkt. Dat is ons allebei toen zeer goed bevallen. We helpen elkaar steeds door feedback te geven over wat we op – maar ook naast – het veld zien gebeuren. Vier ogen zien nou eenmaal meer dan twee.” aldus Martin.

Als voetballer speelde hij voor Merwede, Zwijndrecht en ASWH. Bij laatstgenoemde was hij jarenlang een belangrijke pion in de Ambachtse hoofdmacht en werd hij zowel in het seizoen 1990/91 als 1992/93 uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Als trainer was hij in het verleden werkzaam bij Pelikaan, De Alblas en Groote Lindt (2).

We wensen Martin uiteraard heel veel succes toe het bij onze vereniging!

Het aanstellen van Martin betekent niet dat de technische staf van DFC nu volledig rond is voor het nieuwe seizoen. De vacature voor trainer van het 2e elftal staat nog gewoon open.  Geinteresseerde trainers kunnen een gemotiveerde reactie sturen naar technischecommissie@dfc-dordrecht.nl

 


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com