Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | IFC MC1-DFC MC1 weer spannend tot de laatste seconde
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

IFC MC1-DFC MC1 weer spannend tot de laatste seconde

7 april 2013 1419x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor IFC MC1-DFC MC1 weer spannend tot de laatste seconde

Zaterdag j.l

Met in ons achterhoofd dat we bij de vorige ontmoeting de 3 punten in de laatste seconden moesten delen gingen we met volle moed richting H.I.Ambacht voor de belangrijke wedstrijd tegen IFC.

Het elftal was niet compleet fit want er waren er een stuk of vier die met een blessure aan de wedstrijd begonnen.En dat is best lastig als je tegen de kampioens kandidaat speelt,Ifc heeft een talentvolle ploeg die in mijn ogen steeds beter wordt ,maar dat neemt niet weg dat wij ons daar niet tegen kunnen weren.De wedstrijd ging vanaf het begin wel gelijk op met aanvallende actie’s over en weer.Ifc kwam een paar keer gevaarlijk met een schot van net binnen de 16 mtr maar wist onze sta in de weg Selin niet te verrassen.De beste kansen in de eerste helft waren voor Dfc,Minou kwam weer een paar keer langs de stugge linksback maar zag haar schoten via de verdediging over de achterlijn worden getikt.Lotte met haar goede linkse voorzet bracht  veel onrust in t strafschopgebied waardoor Lindy een keer een schot kon lossen maar miste het goal op een haartje.Kelsey nam de corner van rechts en draaide de bal naar de eerste paal waaruit gevaarlijke situatie’s ontstonden.Danique was mee opgelopen richting de 16 mtr lijn waar zij de bal kreeg maar haar knal miste precisie.De duels werden iets feller waar Lindy het te verduren had en een paar keer tegen de grond werd gewerkt.Selin hield haar goal schoon door een paar geweldige reddingen te verrichten maar helaas verzuimde wij onze kansen te verzilveren want het had zomaar 2 of 3 nul kunnen staan met de rust.De blessures gingen parten spelen want  het tempo lag hoog de onderlinge duels waren pittig dus de Dfc meiden gingen uitgeput de rust in.In de rust weer opgepept en hopen op een goede tweede helft.Helaas nam Ifc het heft in handen en speelde constant op onze helft en wij hadden even geen kracht om dat om te gooien.De scheidsrechter had het niet gemakkelijk,hij liet iets te veel toe,waar hij bij een flinke duw of tackel (van beide kanten)door liet spelen kende hij een strafschop toe aan Ifc na het uit balans brengen van een aanvalster die niet eens meer bij de bal kon komen.Ik was er niet mee eens maar als dit bij ons gebeurd zou zijn zou onze dordtse scheids die beslissing ook genomen hebben.Jammer maar helaas kon Selin dit schot niet tegenhouden dus stond de 1-0 op het scorebord.De Dfc hoofdjes wilde even gaan hangen maar daar had Ifc geen boodschap aan.De thuisploeg voerde de druk ,met hier en daar een schot op goal wisten ze Selin weer niet klein te krijgen.De gevaarlijkste kans telde ik al maar wederom Selin wist met een flitsende beweging de goed ingekopte voorzet te stoppen.Lotte raakte in een duel ONGELUKKIG met haar hand het gezicht van de rechtsbuiten en kreeg uiteraard een vrijeschop tegen.Van randje 16 mtr werd de bal hoog ingebracht maar deze werd weggewerkt door Sharon.

De laatste minuten tikte weg,Charissa glipte nog een keer door de verdediging maar had de kracht niet meer om hard af te ronden.Toch gooide we er een slot offensief tegenaan wat ons nog een vrije schop opleverde van ver buiten de 16 mtr ,vanaf de rechterkant bracht Minou de bal in het strafschopgebied maar werd eruit gewerkt,de bal rolde hard richting Minou die genadeloos uithaalde en de bal diagonaal in de goal knalde 1-1 Yes wat een ontlading en over de gehele wedstrijd gezien een terechte uitslag.

Nou meiden wederom door de inzet,erin geloven en vechtlust een zeer goed resultaat neer gezet .

 

 

Goed gedaan meiden en donderdag weer een nieuwe finale .

gr Cees,frank

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com