F1 is in vorm!

18 april 2013 1235x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor F1 is in vorm!

Afgelopen zaterdag hebben onze F1 toppers thuis gespeeld tegen F2 van Dubbeldam. En wat een spannende wedstrijd was dat! Met een 2-2 zijn we dik tevreden maar met wat meer geluk hadden onze toppers de wedstrijd misschien wel gewonnen.  Er waren zeker kansen maar het is niet gelukt meer doelpunten te maken. Hoe dan ook… er is goed gespeeld en het was een leuke wedstrijd voor de toeschouwers. Woensdag heeft de F1 thuis gespeeld tegen ASWH. En dit keer met winst! Er is met 4-3 gewonnen. Een geweldig resultaat want met de rust stonden we nog 1-3 achter. De mannen zijn met goede moed de 2e helft begonnen en zijn direct de aanval ingegaan. En dat was zichtbaar… wat een aktie! Doelpunten waren van Maroune, Noah en Youri. Complimenten voor de verdedigers en keeper want die hebben weer prima werk afgeleverd!


Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com