Donderdagmiddag Soos weer on tour

18 april 2013 1238x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor Donderdagmiddag Soos weer on tour
Donderdagmiddag was er het jaarlijkse uitstapje van de donderdagmiddag soos. Ditmaal stond een bezoek aan het trappistenklooster in Berkel-Enschot op het programma. Om iets over 11.00 uur stapten de leden bij de vertrouwde chauffeur Piet in de bus. Hij zette ons probleemloos bij het klooster af, alwaar een voortreffelijke “Trappisten-lunch” werd geserveerd met koffie, maar ook een heerlijke Trappist naar keuze. Daarna kregen we een rondleiding door de brouwerij waarbij de gids over een grote dosis humor beschikte, die bij de groep enorm aansloeg. Vervolgens was het bierproeven aan de beurt waarbij 6 verschillende trappisten werden geserveerd met tussendoor de bekende Brabantse borrelhapjes.
Met een 15 minuten durende film werd de trip afgesloten en keerden de soosgangers tevreden huiswaarts.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com