DFC ME1 verliest 2 keer in 3 dagen.

9 april 2013 862x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC ME1 verliest 2 keer in 3 dagen.

Donderdag j.l speelde onze jongste aanwinsten van ME1 uit tegen Hurwenen ME1. Ze speelde best goed maar moesten toch door wat pech een aantal doelpunten incasseren.Volgens de toeschouwers die mee gereisd waren was de 13-2 verlies erg geflatteerd.En buiten dat DFC toch 2 keer wist te scoren hadden ze meer mogelijkheden om er minimaal  nog 2 of 3 bij te prikken.En dat ervan de 13 goals er 6 onnodig waren.Jammer meiden maar de tegenstander was iets te sterk maar het was wel een leuke wedstrijd.

Zaterdag j.l speelde ME1 uit tegen GDC ME1 uit het plaatsje Eethen,ook nu weer een eindje toeren voor een leuk potje voetbal.

De meiden stonden weer te trappelen om de wei in te gaan.Jennifer starte als keepster en deed dit heel goed,GDC had een hele snelle speelster die vanuit het middenveld in een keer doorstoomde richting het  dfc goal en scoorde de 1-0 met een mooi schot in de linker bovenhoek.De 2-0 was een schuivertje in de korte hoek.Dit kon gebeuren door het even te laat ingrijpen van de dfc verdediging.Geen nood aan de man want ook wij kwamen langzaam uit onze schulp om de aanval in te zetten.Naomi kreeg een paar kleine kansjes maar kon deze niet verzilveren.De 3-0 was een eigen doelpunt,Jennifer wist een hard schot van dichtbij weg te stompen maar de bal werd door Shannon per ongeluk geraakt en rolde langzaam de goal in.Na de rust pakte we de draad op,Shannon ging keepen en Jen het veld in.We kregen steeds meer kansen en wisten ook te scoren.Naomi schoot de 3-1 binnen en we kregen zelfs nog 2 a 3 goede kansen om de wedstrijd weer gelijk te trekken.Shannon kreeg toch ook nog veel te doen en hield met enig stunt en vliegwerk haar goal nog schoon,nog een bal tegen de paal en lat maar uiteindelijk wist GDC nog 2 keer te scoren en was de wedstrijd gespeeld.5-1 was terecht maar had met een beetje geluk zomaar in een gelijkspel kunnen eindigen.

Jammer meiden maar wel van de eerste tot de laatste minuut gestreden,a.s woensdagavond weer een nieuwe uitdaging tegen Hurwenen

ME1 speelt met Shannon,Amy,Ivy,Naomi,Manon,Shaunna,Jennifer,Fabienne,Aylin Zet m op meiden het gaat steeds beter.

gr Cees

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com