DFC legt Arthur Dorré vast als hoofdtrainer

9 april 2013 2903x bekeken, 2 reacties »

DFC heeft Arthur Dorré vastgelegd als de nieuwe hoofdtrainer voor het volgende seizoen. De 57-jarige inwoner van Hendrik Ido Ambacht heeft getekend voor 1 jaar en volgt daarmee Robert Mohan op die aan het einde van het seizoen DFC zal verlaten.

Arthur heeft zijn sporen in het amateurvoetbal, waarin hij als speler vrijwel zijn gehele carrière bij ASWH actief was, ruimschoots verdiend en beschikt over een zeer ruime hoeveelheid ervaring als trainer. Zo was hij de voorbije seizoenen hoofdtrainer van Groote Lindt uit Zwijndrecht. Daarvoor was hij in de regio onder andere werkzaam bij Alblasserdam, IFC en ASWH (A1).

Met al zijn ervaring, enorme gedrevenheid, enthousiasme en een overduidelijke passie voor het spelletje zijn TC en bestuur van mening dat wij iemand in huis gehaald hebben die heel erg goed bij onze club past. Bij deze wensen wij hem dan ook uiteraard heel erg veel succes bij onze prachtige verenging toe.


2 reacties

  1. Ton Lucas 5 april 2013 om 08:44 -

    Arthur, welkom en alvast veel succes!

  2. Nico Bazen 5 april 2013 om 18:47 -

    Deze clubman heeft ook nog 2 jaar samen met Andries[zijn broer] bij de pel’s gespeeld.Arthur veel succes.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com