DFC E1 verliest van Emma

12 april 2013 1248x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC E1 verliest van Emma

Verslag van DFC E1 – Emma E2 op donderdag 11 april 2013.

De 2e avondwedstrijd werd er een om snel te vergeten. Direct na aanvang van de wedstrijd laat E1 achterin een behoorlijke ruimte vallen en al snel staan we 0-1 achter. Het geeft Emma direct het zetje in de rug en met leuk voetbal troeft het enige tijd DFC af. Toch hebben we daarna een licht overwicht dat resulteert in schoten van onder meer Colin en Jayleeson. Yassine is aan de bal weer erg goed, maar maakt vandaag teveel onnodige meters als we de bal niet hebben. Ook Luca loopt te vaak uit zijn positie, waardoor Emma veel ruimte op het middenveld heeft, er gebruik van maakt en vervolgens goed voetbal laat zien. DFC zet er strijdlust tegenover, waardoor het nog wel een spannende 1e helft is.

De 2e helft gaan we met goede voornemens het veld in, maar we worden niet heel gevaarlijk. Het is Emma dat steeds voor het gevaar zorgt. Wij spelen erg rommelig. Jayleeson als linksachter staat voortdurend in de spits. Stijn als middenvelder loopt rechtsbuiten waardoor Colin naar binnen trekt, Luca en Dylan daardoor geen idee hebben hoe ze het moeten oplossen en Yassine wil overal alles repareren en deelt mee in de malaise. Ook de coaching gaat niet goed, er wordt teveel geroepen en dat maakt alles er niet duidelijker op. Alleen Efe blijft goed op zijn positie spelen.
Als we na een gewonnen duel Jayleeson aanspelen schiet hij de bal droog onder de keeper door. Het wordt gevierd als het kampioenschap, maar Emma laat zien bij de les te zijn: direct na de aftrap lopen ze door onze verdediging als een mes door de boter en het schot gaat precies door het kleine gaatje tussen keeper Nick zijn voet en de paal en dus is  al onze moeite voor niks geweest.

Omdat we stug weigeren in posities te gaan voetballen kunnen we geen vuist maken en als Nick bij een diepe bal van Emma volledig mis timed is het pleit beslecht. De spits van Emma weet met het buitenkansje wel raad: 1-3. Even later rond Emma opnieuw een mooie aanval doeltreffend af en worden we met een flinke nederlaag naar huis gestuurd. Opgemerkt mag worden dat Nick even voor de 1-4 nog een hele goede redding liet zien!

Kort samengevat: E1 kan echt veel, veel beter dan vandaag en helaas maakte Emma erg goed gebruik van onze off-day. Gauw vergeten deze wedstrijd en opmaken voor de komende wedstrijd tegen De Zwerver.Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com