DFC D2 wint na goed uitgespeelde wedstrijd van omc

9 april 2013 4239x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC D2 wint na goed uitgespeelde wedstrijd van omc

Op deze maandagavond werd de wedstrijd van afgelopen zaterdag alsnog gespeeld.Het zou wederom erom gaan om spannen,maar D2 begon sterk aan de wedstrijd,dit wel zonder kansen.Na ongeveer werd er vanuit een dribbel van Kaan ingepased naar Zaka,die zijn tegenstander uitspeelde en het strafschopgebied inkwam,en daar na een schijnbeweging door de keeper werd aangetikt.Strafschop dus!!,deze werd door Enes prima in de hoek geschopt[1-0],dit werd tevens de ruststand.Na wat drinken gingen de “boy’s “op jacht naar meer,maar mede door het positiespel wat op het middenveld wat minder uitgevoerd werd bleef te lang 1-0,waardoor het onnodig spannend bleef.Na wat kleine kansjes,was het toch uiteindelijk wederom Kaan,die na een dribbel vanf rechts,een aantal spelers uitspeelde en daarna de keeper verschalkte,dus 2-0.Hierna speelde we het profesioneel uit,we hebben 5overwinningen uit 5!!.Goed gespeeld jongens,na de uitschakeling in de beker hebben jullie je prima hersteld.De volgende spelers waren erbij:Tim,Glenn,Emre,Dimitri,Gino,Mo,Zaka,Kaan,Dylan,Mehmet,Alisan,Enes en gastspeler van d3 Wasim.gr Pieter/Hendro/Mark/Henk

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com