DFC D2 ook kampioen!!!

20 april 2013 2754x bekeken, 5 reacties »

Na de teleurstellende van donderdag[2-0 voor naar 2-2 tegen nieuw lekkerland],waren de jongens gebrand op een goed resultaat.De wedstrijd begon voortvarend en we zetten gelijk druk op onze tegenstander,wat resulteerde in 2 mooi opgezette aanvallen in een 2-0 voorsprong,daarna kreeg oranje wit wat teveel ruimte en scoorde 2-1.Maar D2 herstelde zich en maakte voor de rust mog 3-1.In de rust hoorde wij wat onze concurrenten onverwachts punten hadden liggen.Dit had als gevolg dat bij winst het kampioenschap binnen was.Deze nog nie doorgeven aan het team,zodat ze gewoon hun “eigen “wedstrijd konden spelen.Dit resuleerde in een aantal goed uitspeelde kansen naar een 6-1 overwinning.HULDE MANNEN,knappe prestatie[2wedstrijden voor het einde al kamp.]Dit geweldige resultaat werd gepresteerd door de volgende spelers:Tim[keeper]Emre[linksback]Glenn[laatste man]Gino[Voorstopper]Alisan[rechts back]Enes[middenvelder]Kaan[mid-mid]Dylan[rechts half]Dimitri[links voor]Mohammed[Middenvelder/aanvaller]Mehmet[middenvelder/aanvaller]Zion[rechts half/spits]Zaka[Spits].Trainers Pieter/Hendro en leiders Henk&Mark

5 reacties

 1. Fred van Dongen 21 april 2013 om 00:23 -

  Hulde!

 2. astrid kroonen 21 april 2013 om 09:24 -

  knap gedaan hoor mannen!,We zijn trots op jullie,gefeliciteerd

 3. hans.ijben 21 april 2013 om 15:51 -

  Goed gedaan mannen! Gefeliciteerd!

 4. arie heijstek 21 april 2013 om 16:29 -

  Foto’s niet alleen op de web-site maar ook in ons DFC archief!
  Ik zie het graag tegemoet.

 5. pieter 25 april 2013 om 23:25 -

  Ben trots op mijn mannen!!,hulde voor deze knappe prestatie

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com