DFC A1 weet eindelijk te winnen

6 april 2013 1671x bekeken, 1 reactie »

Vandaag de thuiswedstrijd tegen Noordeloos A1. Het geluk heeft de afgelopen weken niet mee gezeten. Telkens was daar in de slotfase de gelijkmaker en behaalde DFC steeds niet de drie punter. DFC  liet vroeg in de wedstrijd weten wat de bedoeling was. Noordeloos kon daar eigenlijk vanaf het begin niet in mee gaan. De 1-0 was dan ook logisch. Nog voor de rust was er een terechte strafschop die er voor zorgde dat de 2-0 gemaakt werd.  DFC was vooral sterk in de standaard situaties. De ruststand van 40 werd bereikt door oa 2 ingestudeerde corners. Na rust ging Noordeloos heel even mee, en het leek zelfs de 4-1 te scoren , maar deze werd afgekeurd omdat de corner waaruit gescoord was de achterlijn gepasseerd had. Noordeloos wist uiteindelijk nog wel te scoren en dat was bij 5-1. DFC liep vervolgens makkelijk uit naar 6-1 en de gewenste overwinning was bereikt.


1 reactie

  1. Kevin verstegen 10 april 2013 om 15:27 -

    Heerlijk en zeer verdiende overwinning!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com