DFC 1 wint en ontloopt directe degradatie

27 april 2013 1760x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 wint en ontloopt directe degradatie

DFC 1 had vandaag de zware uitwedstrijd tegen regio genoot Hardinxveld op het programma staan. Met het oog op degradatie een wedstrijd die gewonnen moest worden. Trainer Robert Mohan had vooraf de ploeg al verteld dat hij overtuigd was van een overwinnig, alleen moest de ploeg dat nog even doen. En dat gebeurde. Het was Dennis Raaymakers die na 28 minuten voetballen de roodwitte brigade uit Dordrecht op voorsprong zette. DFC  domineerde op dat moment en was ook zeer terecht. Na rust was daar Robin Ramesar die met een werkelijk schitterende vrije trap ( stuiterballetje over de keeper ) de voorsprong vergrootte. Niet het mooiste doelpunt ooit van Robin , maar o zo belangrijk. Hardinxveld vond nog wel de aansluiter , maar het restant van de wedstrijd bleef DFC het initiatief houden en de overwinning was dan ook meer dan verdiend.

Trainer Robert Mohan : ” Het team heeft zeer gedisciplineerd gespeeld en de teamtaken naar behoren uitgevoerd , over 90 minuten de betere partij ”      Er is geknokt als leeuwen!!    In een sportieve wedstrijd zijn er geen kaarten gevallen , dat betekend geen schorsingen voor volgende week.

SVW dat vandaag vrij was , is nu voor volgende week gewaarschuwd.  DFC en SVW treffen elkaar in Gorinchem.In punten komen DFC en SVW gelijk. De winnaar van de eerst volgende wedstrijd is er vrijwel zeker van dat ook de na-competitie word ontlopen . Door de nederlaag van Ameide is directe degradatie nu officieel niet meer mogelijk.

Uiteraard was Lidia er vandaag weer bij , die voor de zeer uitgebreide foto reportage zorgde.

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com