DFC 1 pakt broodnodige punten

9 april 2013 1656x bekeken, 3 reacties »

DFC 1 stond op de doordeweekse inhaalronde voor de zware opgave om de punten op te halen bij Everstein , een tegenstander die net iets hoger op de ranglijst staat.  De resultaten zijn de laatste weken als wisselvallig te omschrijven. Met de eindstreep in zicht is het dus bittere noodzaak om de punten te pakken en veilig te spelen zonder na-competitie. Met de terugkeer van de geschorsten spelers was DFC vandaag compleet.

DFC kwam op achterstand en deze stand werd gehandhaafd tot de rust. Everstein kwam met 10 man te staan na een rode kaart. Het sein om gas te geven voor DFC. Merijn maakte de 1-1. In een ondertal positie kwam Everstein echter weer op voorsprong. De spits die de laatste weken het net veel weet te vinden , Marvin Hooplot , bracht DFC echter weer gelijk. DFC speelde de tweede helft stukken beter. Het was Marco van Woerkom die de pech had tegen de paal te koppen. 20 minuten voor het einde was daar dan toch de terechte voorsprong , 2-3 door Clifton Sewpersad.  Het was nog niet gespeeld, wat volgde waren 20 spannende minuten . In de laatste minuut had de spanning voorgoed weg kunnen zijn , maar het schot van Marvin belandde op de paal. Blijdschap was er dan ook toen de scheids eindelijk de wedstrijd beeindigde.

Trainer Robert Mohan :  ”  Op basis van de tweede helft een terechte overwinnig  “

Dat DFC de winst moest behalen tegen 10 man is in deze fase van de competitie niet belangrijk , wat telt zijn de punten. Helaas heeft deze wedstrijd ook weer 3 schorsingen voor aankomend weekend opgeleverd. Maar deze groep is zeker in staat dit op te vangen. Een schitterende overwinning die telt.  Eens te meer laat DFC zien dat zij niet tot de groep moet behoren die afdalen naar de derde klasse.


3 reacties

  1. Fredo 9 april 2013 om 22:53 -

    Hulde mannen!

  2. Arie Evers 9 april 2013 om 23:14 -

    KLASSE , Gefeliciteerd met deze belangrijke “driepunter “

  3. Arie D 10 april 2013 om 09:57 -

    Knappe prestatie !!!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com