DFC 1 krijgt weer te weinig met 1 punt

1 april 2013 1480x bekeken, Reacties uitgeschakeld voor DFC 1 krijgt weer te weinig met 1 punt

Het punt van afgelopen zaterdag was te weinig gezien het verloop, maar vandaag tegen koploper Rijsoord was er achteraf gezien een nieuwe kans op een overwinning. DFC heeft aangetoond dat het wel degelijk kan voetballen – en over vechtlust beschikt.

Het zou vandaag de wedstrijd van Marvin Hooplot worden. Rijsoord had na de snelle 1-0 al gewaarschuwd moeten zijn, maar Marvin had vrij kort daarna ook al de 2-0 in het net liggen. Na een half uur spelen was het Sabit die keeper Mehmet Tokul letterlijk de helpende hand toereikte. Met een redding op de lijn hielp hij een doelpunt voorkomen, echter gebeurde dat onreglementair met de handen: strafschop en een rode kaart dus. Rijsoord benutte deze strafschop en kwam terug in de wedstrijd. DFC moest ruim een uur lang met 10 man spelen.

Ondanks het ondertal wist DFC na rust de 3-1 te maken. Wederom was het Marvin Hooplot die het net vond. Rijsoord gaf niet op en DFC toonde het juiste karakter. Het team deed er dan ook alles aan om de winst binnen te halen, ondanks een serie discutabale beslissingen van de scheidsrechter. Rijsoord benutte echter aan het einde het overtal in spelers en maakte in de laatste 5 minuten twee doelpunten om zodoende de 3-3 op het score bord te zetten.

Een weekend dus waar vooraf werd gehoopt op misschien een punt uit 2 wedstrijden, DFC twee punten binnenhaalden  – maar achteraf veel te weinig kreeg want er waren er zeker 6 punten verdiend. Dit moet echter een boost geven aan de jongens; de koploper en runner up punten afsnoepen. Vol goede moed op naar de volgende wedstrijd, DFC staat zeker te laag op de ranglijst en dat is dit weekend wel bewezen.

 

Gesloten voor reacties

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com