Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Sidebar" sidebar. "sidebar-1" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-1" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Homepage" sidebar. "sidebar-2" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-2" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 1" sidebar. "sidebar-3" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-3" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 2" sidebar. "sidebar-4" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-4" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: register_sidebar werd verkeerd aangeroepen. Geen id ingesteld voor de argumenten array voor de "Footer Widget 3" sidebar. "sidebar-5" als standaard ingesteld. De id naar "sidebar-5" handmatig instellen om deze melding te verbergen en de bestaande inhoud van de sidebar te behouden. Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.2.0.) in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4676

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Search_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tabs_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Posts_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_2col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_1col_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Homepage_Media_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Tweets_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Flickr_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Facebook_Like_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408

Notice: De aangeroepen constructiemethode voor WP_Widget in Subscribe_Widget is niet meer in gebruik sinds versie 4.3.0. Gebruik in plaats daarvan:
__construct()
. in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-includes/functions.php on line 4408
v.v. DFC | DFC 1 doet goede zaken in Meerkerk
Notice: Undefined index: rcommentid in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 348

Notice: Undefined index: rchash in /home/dfc/domains/dfc-dordrecht.nl/public_html/wordpress/wp-content/plugins/wp-recaptcha/recaptcha.php on line 349

DFC 1 doet goede zaken in Meerkerk

13 april 2013 2071x bekeken, 3 reacties »

DFC 1 heeft vandaag goede zaken gedaan in Meerkerk. Tegen de plaatselijke vv werd met 0-3 gewonnen. In een eerste helft die gelijk opging werd de rust gehaald met een 0-0 tussenstand. De winst was duidelijk het spel en de punten die in de tweede helft werden behaald. DFC speelde de tweede helft stukken beter dan Meerkerk. Dat betaalde zich uit in doelpunten. Het was Nick Stam die met een dubbele een-twee met Marvin DFC op de 0-1 zette. Vervolgens was het doelpunten machine Marvin Hooplot die met 2 doelpunten de eindscore op 0-3 bracht. De verdediging stond vandaag als een huis en was niet te passeren. Een team prestatie van formaat. Zonder iemand tekort te doen was er een uitblinkende rol van de jeugd speler Ahmet , die debuteerde in DFC 1. De volle 90 minuten speelde hij fantastisch.

Van de concurrenten onder DFC behaalde Rijswijkse Boys ook de volle winst en blijft op 3 punten achter ons staan. The Gunners verloren en dat gat word vergroot naar 7 punten. Door het verlies van Ameide stijgt DFC zelfs een plaats op de ranglijst en kom DFC ook op een verschil met 3 punten ( positief voor DFC ) , net als Rijswijkse Boys dus. Wieldrecht wist vandaag te winnen en blijft in punten gelijk met DFC. Met nog 4 wedstrijden te gaan is de cliche  ” het word spannend ” wel van toepassing.Cruciaal is de aankomende thuiswedstrijd met Rijswijkse Boys. Indien de brigade van trainer Robert Mohan dit ook tot een goed einde weten te brengen is er een beetje lucht om directe degradatie af te wenden en rest de strijd om er voor te zorgen ook de na-competitie nog te ontlopen.

3 reacties

 1. Ger Husen 13 april 2013 om 17:43 -

  Fantastisch resultaat. Ga ik 2x niet mee en wordt er 2x gewonnen. Ik denk dat maar niet meer……………………………

 2. Jimmy Mohan 14 april 2013 om 10:25 -

  Deze winst is zonder meer te danken aan de èèn staf (de trainer) en spelers, tevens de collectieve inzet en strijd van de spelers en niet te vergeten van de zeer goed leidende scheidsrechter. Wij vergeten vaak de melden de objectiviteit van de leidsman in zijn handelen van cruciaal belang is voor beide partijen.
  Ik wil hierbij afsluiten door te zeggen “ik heb heel goed geslapen” en succes toe te wensen a.s. zaterdag tegen Rijswijkse boys.

 3. joker! 14 april 2013 om 15:22 -

  Dankje wel Jimmy Mohan , wij hebben ook heel goed en lekker geslapen! tot zaterdag

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com